Musikkfest iBronnoy

Artister 2018

Nora og Karoline Pop/Rock
For to år siden startet Nora Nerdal og Karoline Amaryllis Forshei Nielsen med å spille som duo. Begge med akustiske gitarer og sterk vokal, serverer de ny og gammel pop/rock.

EtCetera Rock
Etcetera har eksistert i godt over 10 år, og består i dag av Geir Horn, gitar, Dagfinn Torgersen, gitar og sang, Jan Iversen, orgel/piano og sang, Jan Rasch, bass og Tor-Gunnar Kristiansen, trommer. De spiller rockelåter som de liker, og låter som ingen andre har spilt tidligere. Nå kommer de opp fra kjelleren for at publikum også skal få høre noe av det de driver med.

M1 Pop/Rock
M1 (minus 1) kom som et friskt pust på Musikkfest i fjor. Bandet består i år av Tone Høvik Torgnes (vokal), Eldar Orvik (gitar), Martin Nicolaisen (gitar), Aleksander Jacobsen (bass) og Ragna Bjørkan (trommer). De spiller fra moderne pop/rock til røff rock’n’roll av type AC/DC

C.I.A. Duo Pop
Andre Rottem og Christian Fjeseth spiller kjente og ukjente poplåter om hverandre, og lover et fint sett.

"T.O. Pop/Rock
Vi har gleden av å få en debut med denne konstellasjonen Thorgrim Johansen og Ove Knutsen. De spiller gode gamle låter av Neil Young, Ken Hensley, M.Haggard mfl. Vi gleder oss.

C.I.A.- Band Rock
C.I.A.- band er en konstellasjon med Andre Rottem, Christian Fjeseth, Thomas Iversen og Eirik Rottem Dahl. De spiller tøff rock.